France 24

 Oficial
 S2
 S3
 SeeNow

france 24

France 24

Despre France 24

France 24 este un canal de televiziune francez de informații internaționale, ce emite în 3 limbi (franceză, engleză și arabă) 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

France 24 a fost lansat în 6 decembrie 2006. Principalii săi concurenți sunt postul american CNN, britanicul BBC, paneuropeanul Euronews, canalul german Deutsche Welle și postul din Qatar, Al Jazeera. De altfel, France 24 își dorește să fie varianta franceză a CNN-ului conform declarațiilor lui Renaud Donnedieu de Vabres, în acel moment ministru al Culturii. Este condus de un parteneriat între Grupul TF1 și France Televisions (ce include France2 și France3) cu anumite programe finanțate de Agenția France Press, Radio France Internationale, TV5MONDE, Arte, Euronews și La Chaine Parlamentaire. Este finanțat de Franța cu un budget anual de aproximativ 80 de milioane de euro.

Președintele Nicolas Sarkozy a anunțat la 8 ianuarie 2008 că este în favoarea reducerii transmiterii de programe numai în limba franceză. France 24 este recepționat prin satelit în cea mai mare parte a Europei, Africii și Orientului Mijlociu și prin cablu și antenă în New York și Washington DC. În Statele Unite ale Americii, Canada și America Centrală și de Sud, France 24 este reprezentat de compania americană de telecomunicații New Line Television, bazată în Miami, Florida.

Canalele cu emitere în limbile franceză, engleză și arabă pot fi vizionate și pe site-ul France24, cu transmisie live în format Windows Media. În octombrie 2009, France 24 și-a relansat site-ul France24.com, cu o arhivă video completă, dar și cu un serviciu video on-demand, unde se poate urmări în High Definition oricare dintre cele trei canale. La data de 2 mai Iranul a blocat site-ul acestui post de știri francez.

Sursa: Wikipedia

Va recomandam si:

france-24

Urmariti France 24 │ Canale TV Gratis.√

Pentru a viziona acest Program TV, aveti nevoie sa instalati Pluginul MANU TV sau Sopcast.

Aceste Programe TV Functioneaza pe orice sistem de operare pe 64 si 32 de biți!☺

Vizionati France 24 Live HD, France 24 HD Online, France 24 pe net, France 24 Live Online, France 24 Live Stream, France 24 Online Gratis, France 24 program, Programe TV Gratis.

Daca nu te descurci uita-te aici la tutorialele video, sau mai sus:

Urmariti TV Online, Android TV Online,Posturi TV, Live TV Online, TV Online Romania, TV Online, Canale TV, Program TV Online, Programe Online.

Urmaresti Program TV din Categoria France >-> Sau viziteaza site-ul oficial Site France 24
Bookmark the permalink.

Comments are closed