Pro TV News

 News
 Oficial
 S3
 ProTV.ro


pro tv news

Pro TV News


Știrile Pro TV” este cea mai urmărită emisiune de știri din România, cu o medie de 9,3 puncte de rating și 25,1% cotă de piață, fiind urmărită de peste un milion de telespectatori din mediul urban.

Emisiunea „Știrile Pro TV” a câștigat în septembrie 2008 „International Emmy Award News pe 2008” pentru campania „Tu știi ce mai face copilul tău?”

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România; și-a început cariera în urmă cu de 23 ani, iar de 21 ani prezintă știrile pentru postul de televiziune Pro TV.

Emisiunea este destul de controversată, foarte multe critici fiind aduse Știrilor Pro TV pentru subiectele de violență, ofensatoare sau de exces de zel, chiar anumite reportaje fiind criticate fiind drept false sau „inventate” și fiind de asemenea criticate pentru dramatizarea excesivă a subiectelor, doar pentru a fi „subiecte senzaționale”. Cu ani în urmă, printe subiectele știrilor orei 19 erau încadrate și vedete “infaimoase” precum Victor Slav, Adrian “Copilul Minune” și alții.[necesită citare]

Este controversată și ediția zilnică a știrilor Pro TV de la ora 17:00, prezentate de Monica Dascălu, pentru subiecte de crimă, omucidere sau de abuzuri sexuale și excesiva detaliere a acestora,[necesită citare] conținutul lor fiind cunoscut în cultura populară ca „Știrile de la ora 5”.
Sursa: Wikipedia

Va recomandam si:

stirile-pro-tv

Urmariti Pro TV News │ Canale TV Gratis.√

Pentru a viziona acest Program TV, aveti nevoie sa instalati Pluginul MANU TV sau Sopcast.

Aceste Programe TV Functioneaza pe orice sistem de operare pe 64 si 32 de biți!☺

Vizionati Pro TV News Live HD, Pro TV News HD Online, Pro TV News pe net, Pro TV News Live Online, Pro TV News Live Stream, Pro TV News Online Gratis, Pro TV News program, Programe TV Gratis.

Daca nu te descurci uita-te aici la tutorialele video, sau mai sus:

Urmariti TV Online, Android TV Online,Posturi TV, Live TV Online, TV Online Romania, TV Online, Canale TV, Program TV Online, Programe Online.

Urmaresti Program TV din Categoria Stiri >-> Sau viziteaza site-ul oficial Site Pro TV News
Bookmark the permalink.

Comments are closed