Travel Channel Online

Daca apare Cannot retrieve data reincercati de 5-6 ori.

 S1
 S2


tv


Despre Travel Channel

Travel Channel e cel mai cunoscut canal de călătorie, ce emite 24 de ore pe zi, în 21 limbi, în toată Europa, în Orientul Mijlociu, în Africa și în zona pacifică a Asiei. E deținut de Travel Channel International Limited (TCI) – o companie independentă, cu sediul la Londra, în Marea Britanie.

Lansat în 1994, TCI folosește 20 de feeduri de satelit, pentru a ajunge la peste 850 de operatori care transmit pe cablu, prin satelit sau în sistem IPTV.

Compania produce și comandă programe originale din toată lumea.

Travel Channel oferă sfaturi practice pentru alegerea și planificarea vacanțelor reale, dar le permite telespectatorilor și să se relaxeze, urmărind de la distanță experiențe din locuri fascinante, în compania prezentatorilor dedicați din toată lumea.

Sursa: Wikipedia

Va recomandam si:

travel-channel

Urmariti Travel Channel Online │ Canale TV Gratis.√

Pentru a viziona acest Program TV, aveti nevoie sa instalati Pluginul MANU TV sau Sopcast.

Aceste Programe TV Functioneaza pe orice sistem de operare pe 64 si 32 de biți!☺

Vizionati Travel Channel Online Live HD, Travel Channel Online HD Online, Travel Channel Online pe net, Travel Channel Online Live Online, Travel Channel Online Live Stream, Travel Channel Online Online Gratis, Travel Channel Online program, Programe TV Gratis.

Daca nu te descurci uita-te aici la tutorialele video, sau mai sus:

Urmariti TV Online, Android TV Online,Posturi TV, Live TV Online, TV Online Romania, TV Online, Canale TV, Program TV Online, Programe Online.

Urmaresti Program TV din Categoria Documentare >-> Sau viziteaza site-ul oficial Site Travel Channel Online
Bookmark the permalink.

Comments are closed