TVH

Daca nu se vade imaginea, dati dublu click sa faceti ecranul mare!

 S1
 Oficial
 S3
 S4


tvh

TVH

Despre TVH

De la TVRM la… TVH Postul de televiziune al Fundaţiei “România de Mâine” a început să funcţioneze la data de 1 octombrie 2000, fiind lansat ca post universitar ce deservea procesul de învăţământ al Universităţii “SPIRU HARET”.

TVRM (Televiziunea “ROMÂNIA DE MÂINE) a pornit cu o grilă de programe destul de modestă ca număr de emisiuni dar plină de conţinut .

Zilnic, pe ecranul televizorului, telespectatorii puteau urmări cursurile prezentate de către profesorii instituţiei universitare.

Managementul instituţiei a hotărât ca postul să se transforme, cuprinzând o paletă mai largă de programe culturale, educative, divertisment cultural, filme artisitice de factură culturală, filme documentare, emisiuni pentru copii şi tineret, emisiuni religiose şi, nu în ultimul rând, emisiuni informative. Cu toate acestea, s-a păstrat specificul nişat pe cultură şi învăţământ, conform licenţei de emisie obţinută de la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Noua ofertă de programe a prins priză la public şi, astfel, audienţele postului au început să arate semne de revigorare.

După 5 ani de funcţionare, postul televiziune TVRM îşi schimbă imaginea şi grila de programme, la 1 octombrie 2005. Astfel, se schimbă şi logo-ul staţiei din simplu TVRM în TVRM Educaţional, accentuîndu-se ideea educaţională a televiziunii.

La doi ani distanţă, apare o nouă instituţie media care îşi dorea să evidenţieze latura culturală a trustului media – TVRM Cultural.

A treia rebrănduire a avut loc în 2012, 23 februarie. Astfel, TVRM Educaţional se transformă în TVH 2.0

A venit o nouă etapă, am putea spune, “semi-rebranding” ce a constat în renunţarea, de la 3 mai 2013, la o parte din logo-ul staţiei de televiziune şi implementarea unei imagini moderniste în conceptul editorial sub logo-ul TVH. Litera ”H” având semnificația celui care avea să reformeze învățământul românesc – SPIRU HARET.

Trebuie menționat faptul că, din grila de programe a postului TVH nu a lipsit niciodată componenta educațională, reprezentată de cursurile de limbi străine, medidațiile pentru Bacalaureat și cursurile universitare.

Se poate menţiona faptul că TVH, prin tehnica si personalul de care dispune, realizează, conform grilei de programe, peste 60% emisiuni producţie proprie.

În luna octombrie 2016, postul TVH a făcut o nouă schimbare de imagine în ceea ce privește LOGO-ul dar și grila de programe, adaptate cerințelor pieței audiovizuale.

Sursa: TVH

Va recomandam si:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.