TVR News

 Oficial
 VLC
 TVR.ro
 Cluj
 Timisoara
 Iasi
 S7


tvr news

TVR News

TVR News a fost un canal de știrii al televiziunii publice din România, care posta emisiuni informative și documentare. A fost lansat sub o nouă denumire a canalului de televiziune cunoscut, până la 15 noiembrie 2012 sub denumirea de TVR Info, lansat pe data de 31 decembrie 2008 și care și-a încetat emisia pe 15 august 2012, ca urmare a măsurilor de redresare economică a SRTV.

După 3 luni în care emisia i-a fost suspendată, Televiziunea publică semnează un contract cu postul pan-european Euronews, iar pe 15 noiembrie 2012, se relansează sub denumirea actuală, TVR News.

Canalul difuzează buletine de știri și sport, informații meteorologice, reportaje și documentare. De asemenea, sunt emisiuni preluate sau produse în parteneriat cu postul german DW și cu postul pan-european Euronews cu traducere prin subtitrări sau prin sonorizare.

Consiliul de Administrație al Televiziunii Române a hotărât închiderea canalului TVR News, de la 1 august 2015.

Sursa: Wikipedia

Va recomandam si:

tvr-news

Urmariti TVR News │ Canale TV Gratis.√

Pentru a viziona acest Program TV, aveti nevoie sa instalati Pluginul MANU TV sau Sopcast.

Aceste Programe TV Functioneaza pe orice sistem de operare pe 64 si 32 de biți!☺

Vizionati TVR News Live HD, TVR News HD Online, TVR News pe net, TVR News Live Online, TVR News Live Stream, TVR News Online Gratis, TVR News program, Programe TV Gratis.

Daca nu te descurci uita-te aici la tutorialele video, sau mai sus:

Urmariti TV Online, Android TV Online,Posturi TV, Live TV Online, TV Online Romania, TV Online, Canale TV, Program TV Online, Programe Online.

Urmaresti Program TV din Categoria Stiri >-> Sau viziteaza site-ul oficial Site TVR News
Bookmark the permalink.

Comments are closed